Ο Μασκ δεν είναι πια ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο!

Ο 52χρονος Αμερικανός ιδιοκτήτης (μεταξύ άλλων) της Tesla, δεν βρίσκεται πια στην κορυφή της σχετικής λίστα του Forbes.

Η ετήσια λίστα του αμερικανικού περιοδικού Forbes, για τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη και τα σοκαριστικά νούμερα των τραπεζικών τους λογαριασμών, είναι σταθερό σημείο αναφοράς, που όμως ειδικά τα τελευταία χρόνια, προκαλεί πολύ περίεργα συναισθήματα σε όλους όσοι τη διαβάζουν.

Βλέπετε, για τους καθημερινούς ανθρώπους, που εδώ και μια 15ετία βλέπουν σταθερά τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται, τα ποσά αυτά συνιστούν πρόκληση! Η είδηση, λοιπόν, για το 2024, που αφορά τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι ότι ο Ίλον Μασκ, δεν απολαμβάνει την κορυφή της λίστας του Forbes και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση, με περιουσία που αγγίζει τα 197,6 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, είναι ο Μπερνάρ Αρνό, με περιουσία 227,4 δις δολαρίων. Ο 75χρονος Γάλλος μεγιστάνας είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελείας στον κόσμο.

Στη 2η θέση της λίστας του Forbes, βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της Amazon Τζεφ Μπέζος, με 197,8 δις δολάρια και 4ος, πίσω από τον Μασκ, ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, με περιουσία 173,2 δις δολαρίων.

Ο 68χονος, πλέον, Μπιλ Γκέιτς, που κάποτε είχε… κατασκηνώσει στην κορυφή της σχετικής λίστας, βρίσκεται στην 7η θέση. Η περιουσία του ιδρυτή της Microsoft, ανέρχεται στα 131,3 δις δολάρια.

πηγή