Λήξη συναγερμού στην Εθνική Ελλάδας: Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς

Λήξη συναγερμού για την Εθνική Ελλάδας, μετά από δημοσίευμα πως διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε ντοπέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη, με αποτέλεσμα να σημάνει λήξη συναγερμού.

Νωρίτερα, το «dikisports», μέσω δημοσιεύματος, υποστήριζε πως βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή που περιλαμβανόταν στην αποστολή στο ματς των playoffs του Euro 2024 με τη Γεωργία στην Τιφλίδα.

Όπως τονιζόταν στο εν λόγω δημοσίευμα, «το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, ενώ θα δημοσιοποιηθεί μόνο αν και εφόσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».

Ο ιστότοπος που δημοσίευσε την είδηση ανέφερε ότι η πληροφορία του «επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Μετά το δημοσίευμα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».