Eurovision 2024: Στα 10 φαβορί η Ελλάδα – «Το Zari εύκολα μπαίνει στις καλοκαιρινές μας playlists», λέει ο Independent

Η εβδομάδα της Eurovision 2024 έχει ξεκινήσει και διεθνή Μέσα κινούνται στους ρυθμούς της, σχολιάζοντας τα τραγούδια και ξεχωρίζοντας τις αγαπημένες τους συμμετοχές.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ο α΄ ημιτελικός και οι 10 πρώτες χώρες, ανάμεσά τους και η Κύπρος, πέρασαν στον τελικό του Σαββάτου. Λίγες ώρες μετά τη βραδιά και σχεδόν 24 ώρες πριν τον β’ ημιτελικό, που διαγωνίζεται η Ελλάδα, ο Independent αποκαλύπτει τα 10 μεγάλα φαβορί της Eurovision 2024. Φυσικά, μεταξύ αυτών είναι και η Μαρίνα Σάττι με το Zari!

«Καθώς ο διαγωνισμός κορυφώνεται, παραθέτουμε τα 10 μεγαλύτερα φαβορί για τη νίκη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, χωρίς συγκεκριμένη σειρά».

Eurovision 2024: Ο Independent για την Μαρίνα Σάττι
«Η Μαρίνα Σάττι πρέπει να ψηφιστεί στον δεύτερο ημιτελικό για να κερδίσει μια θέση στον τελικό του Σαββάτου, αλλά εμείς δεν ανησυχούμε. Το «ZARI» παίζει με την κληρονομιά της και αξιοποιεί στο έπακρο τη μαγευτική φωνή της, που θυμίζει την Ισπανίδα σταρ Rosalia.

Όπως η Rosalia, έτσι και η Σάττι ενσωματώνει reggaeton, αλλά και την ελληνική εκδοχή της γκάιντας, την τσαμπούνα, και άφθονο vocoder στα φωνητικά. Μπορεί να ακούγεται παράξενο σε κάποιους ακροατές, αλλά η Σάττι και οι συνθέτες κατάφεραν στην πραγματικότητα να βγάλουν ένα πολύ σύγχρονο pop jam που θα μπορούσε εύκολα να μπει στις καλοκαιρινές μας playlists», γράφει ο Independent για την Μαρίνα Σάττι, η οποία έκανε χτες τη γενική πρόβα.

Η λίστα του Independent: Τα 10 φαβορί της Euorvision 2024
Ιρλανδία
Κροατία
Ελβετία
Ιταλία
Λουξεμβούργο
Ελλάδα
Αυστρία
Ουκρανία
Φινλανδία
Ολλανδία