Τα 3 πιο πιστά ζώδια – Δεν θα πουν ψέματα στον σύντροφό τους, δεν θα ξενοκοιτάξουν

Ενώ κάθε ένας από εμάς έχει τις προδιαγραφές να είναι πιστός σε μια σχέση, κάποια ζώδια είναι πιο πιστά από όλα.

Για ορισμένα ζώδια, η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη και η πίστη είναι μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των σχέσεων, και αυτό συμβάλει στην επιθυμία τους να παραμένουν πιστοί.

Όπως αναφέρουν οι αστρολόγοι στο Buslte, τρία είναι τα πιο πιστά ζώδια και αυτά δεν είναι άλλα από τον Ταύρο, τον Αιγόκερω και τον Σκορπιό.

Δύο από τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω, ο Ταύρος και ο Αιγόκερως κυβερνώνται από το στοιχείο της γης που τους δίνει μια πιο γειωμένη και πρακτική προσέγγιση στη δέσμευση ενώ ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού, αλλά ακόμα και τότε, η αγάπη τους είναι βαθιά παθιασμένη και έντονη.

Τα 3 πιο πιστά ζώδια
Ταύρος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που εκτιμά τη σταθερότητα, αυτό είναι ο Ταύρος. Αν ο Ταύρος σας δώσει τον λόγο του, να είστε σίγουροι ότι θα τον τηρήσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ένας Ταύρος θα παραμείνει σε μια τοξική κατάσταση, αλλά θα προτιμήσουν να σας χωρίσουν από το να παίξουν σε διπλό ταμπλό. Οι Ταύροι λαχταρούν σταθερότητα και ασφάλεια, ειδικά όταν πρόκειται για τις σχέσεις τους,. Επιπλέον είναι ένα πλάσμα της συνήθειας και εξαιρετικά πεισματάρης.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα έντονα πιστό ζώδιο και περιμένει από τους συντρόφους τους να είναι με τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι πως, επειδή εκτιμούν πολύ την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια μπορεί να είναι εύκολο να τους απογοητεύσετε. Τη στιγμή που αισθάνονται μια μικρή προδοσία, από εκεί και πέρα η σχέση θα πάρει τον κατήφορο. Μόλις ο Σκορπιός ερωτευτεί, πηγαίνει all-in και δίνει ό, τι έχει σε μια σχέση. Δεδομένου ότι ο Σκορπιός μπορεί να είναι ευάλωτος, οι σχέσεις τους λειτουργούν καλύτερα όταν και οι δύο σύντροφοι κάνουν μια προσπάθεια να δημιουργήσουν μια ασφαλή, αγαπημένη σχέση.

Αιγόκερως

Όταν ο Αιγόκερως αποφασίσει να δεσμευτεί το παίρνει απίστευτα σοβαρά. Ο χρόνος είναι ιερός για τον Αιγόκερω επομένως όταν σου δίνουν τον λόγο τους -και τον χρόνο τους- είναι εγγύηση. Αν πρόκειται να αφιερώσουν χρόνο και ενέργεια σε κάτι, είναι επειδή το θέλουν πραγματικά και περιμένουν από τους ολόγυρά τους να είναι εξίσου σοβαροί και τίμιοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως, ένας Αιγόκερως θα κάνει τα πάντα για να έχει μια επιτυχημένη σχέση και αυτό συμπεριλαμβάνει και το να είναι πιστός.