Το απίθανο βίντεο με το οποίο οι Άγγλοι ανακοίνωσαν την αποστολή τους για το Euro 2024

Δεν ξέρουμε αν το φετινό καλοκαίρι το περίφημο «It’s coming home» που τραγουδούν πριν και κατά τη διάρκεια των μεγάλων τουρνουά (αλλά ποτέ στο φινάλε τους) οι Άγγλοι φίλαθλοι θα γίνει πραγματικότητα, ωστόσο η Εθνική Αγγλίας κερδίζει με διαφορά το βραβείο για την πιο ευρηματική παρουσίαση αποστολής εν όψει του Euro 2024.

«Δεν ήθελα να αφήσω τους παίκτες να περιμένουν μέχρι την Παρασκευή, αυτό θα προκαλούσε ένα χάος, πραγματικά. Δεν θα ήταν δίκαιο για τους παίκτες που αποδεσμεύσαμε και δεν θα ήταν δίκαιο για τους παίκτες που περίμεναν την επιβεβαίωση ότι είναι στην αποστολή», είπε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ο οποίος μετά τους Μάντισον, Γκρίλις, Μαγκουάιρ έκοψε τελευταίο τον νεαρό αμυντικό της Λίβερπουλ, Κουάνσα.

Γενικότερα η Αγγλία έχει πολλές αλλαγές (Μαγκουάιρ, Στέρλινγκ, Φίλιπς, Μάουντ, Χέντερσον, Ράσφορντ, Γκρίλις, Σάντσο, που είχαν αγωνιστεί στον προ τριετίας τελικό με την Ιταλία είναι εκτός αποστολής), ωστόσο το νέο αίμα γεμίζει με αισιοδοξία κάτι που φαίνεται κι από το εντυπωσιακό βίντεο παρουσίασης της αποστολής.