Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό: Δεν άντεξε η καρδιά του Πάρη Δερμάνη – Πέθανε σε ηλικία 60 ετών

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο φροντιστής της ομάδας μπάσκετ, Πάρης Δερμάνης, ο οποίος νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου.

Ο «αιώνιος» φροντιστής του «τριφυλλιού» δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδινε εδώ και μέρες και το πρωί του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή.

Ο Πάρης Δερμάνης υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της παρουσίας των «πράσινων» στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια των πλέι οφ της Euroleague με τη Μακάμπι.

Στην τελευταία προπόνηση πριν από το Game 4 υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας, εκεί που παρέμεινε για μέρες στη ΜΕΘ.

Επέστρεψε στην Ελλάδα στις 16 Μαΐου και έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Λίγες μέρες πριν από το Final 4 του Βερολίνου, η κατάσταση της υγείας του έδειχνε βελτιωμένη, ο Πάρης αποσωληνώθηκε για λίγες μέρες, όμως η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη και ανέβασε ξανά υψηλό πυρετό, με συνέπεια να χρειαστεί ξανά διασωλήνωση.

Οι προσπάθειες έγιναν, ξανά και ξανά, υπήρξε όμως επιδείνωση και στο τέλος η καρδιά του δεν άντεξε.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…

Καλό ταξίδι Πάρη μας».