Δωρεάν μπύρες για την έναρξη του Euro 2024 υπόσχεται παμπ στη Βρετανία: Οι τέσσερις λέξεις που πρέπει να πουν οι οπαδοί για να κερδίσουν την προσφορά

Μια μοναδική προσφορά περιμένει τους ποδοσφαιρόφιλους στη Βρετανία.
Το Euro 2024 ξεκινά την επόμενη Παρασκευή (14/6) με έναν συναρπαστικό αγώνα μεταξύ της οικοδέσποινας Γερμανίας και της Σκωτίας. Για τον εορτασμό αυτού του εναρκτήριου αγώνα, οι Βρετανοί έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αποσπάσουν μια δωρεάν μπύρα σε επιλεγμένες παμπ σε όλη τη χώρα.

Αυτή η μοναδική προσφορά είναι διαθέσιμη εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, από τις 6 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. την ημέρα του αγώνα.

Η προσφορά δωρεάν μπύρας ισχύει μόνο για το προοίμιο του αγώνα Γερμανία – Σκωτία. Για να διεκδικήσει κάποιος το δωρεάν ποτό, θα πρέπει να βρίσκεται σε μια παμπ της Greene King κατά τη διάρκεια της καθορισμένης ώρας και να πει: «Για την παμπ και την πατρίδα».

Αν το κάνει κάποιος σε ένα από τα πάνω από 800 καταστήματα της Greene King σε όλη την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία, θα ανταμειφθεί με μια δωρεάν μπύρα.

Κάποιοι θα μπορούσαν να υποθέσουν ότι πρόκειται για μια έξυπνη στρατηγική μάρκετινγκ από την αλυσίδα παμπ για να προσελκύσει τους ποδοσφαιρόφιλους στα καταστήματά της την ημέρα του αγώνα. Ωστόσο, το Euro είναι μια εποχή γιορτής, οπότε γιατί να μην ωφεληθεί κάποιος από την προσφορά;