Πώς η Σελήνη της Φράουλας θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Η πανσέληνος του Ιουνίου, γνωστή και ως «Φεγγάρι της Φράουλας», θα ανατείλει μετά το θερινό ηλιοστάσιο, στις 22 Ιουνίου και θα επηρεάσει θετικά ολα τα ζώδια.

Η συγκεκριμένη πανσέληνος είναι παραδοσιακά γνωστή και ως «Φεγγάρι της Φράουλας» στους Ινδιάνους της Αμερικής, επειδή πέφτει σε μια εποχή που μαζεύονται οι ώριμες πια φράουλες και δεν σχετίζεται με το χρώμα του φεγγαριού.

Η πανσέληνος της φράουλας που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου συμβολίζει την καλοκαιρινή περίοδο και θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε όλα τα ζώδια.

Όπως διαβάζουμε στο LifestyleAsia, κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, τα ζώδια θα έχουν δυνατά κίνητρα για να εκπληρώσουν τους επαγγελματικούς και προσωπικούς τους στόχους.

Πνευματικά, αυτή η πανσέληνος συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς και θα οδηγήσει σε θετικότητα, ευημερία και ανάπτυξη.

Πώς η πανσέληνος της φράουλας θα επηρεάσει τα ζώδια
Κριός

Η καριέρα και η δουλειά του Κριού θα επηρεαστούν θετικά κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Θα πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και είναι πιθανό να έρθει αυτή η πολυπόθητη προαγωγή που περιμένατε ή η ανάληψη νέων καθηκόντων.

Ταύρος

Οι Ταύροι με την πανσέληνο της φράουλας θα έρθουν αντιμέτωποι με την περιπετειώδη τους φύση και θα δώσουν έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη αλλά και την αναζήτηση νέων εμπειριών.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος της Φράουλας θα βοηθήσει τον Δίδυμο να αντιμετωπίσει τα έξοδά του με ισορροπημένο τρόπο. Οι Δίδυμοι θα επικεντρωθούν επίσης στην πνευματική και συναισθηματική βελτίωσή τους.

Καρκίνος

Όπως δείχνουν τα άστρα, είτε θα υπάρξουν αλλαγές στις επαγγελματικές εξισώσεις σας, είτε θα λυθούν παρεξηγήσεις με συναδέλφους, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως, ο Καρκίνος αυτή την περίοδο θα έχει μια πιο υγιή επαγγελματική ζωή.

Λέων

Οι Λέοντες κατά τη διάρκεια της πανσελήνου τον Ιούνιο του 2024 θα ασχοληθούν με την ευεξία και θα δώσουν προτεραιότητα στη σωματική και ψυχική τους υγεία με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, θα ξεπεράσουν προβλήματα του παρελθόντος σε αυτούς τους τομείς και θα είστε πιο ήρεμοι.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα έρθει σε επαφή με τη δημιουργική του πλευρά κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Τα άστρα είναι έτοιμα να δώσουν την ευκαιρία στον Παρθένο να ακολουθήσει το πάθος του με πολλή αφοσίωση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα ενδιαφέρονται να διατηρήσουν μια ισορροπία, η οποία είναι πιστή στο εγγενές χαρακτηριστικό τους. Θα πάρουν λίγο χρόνο για να περάσουν με τις οικογένειές τους και θα στοχεύσουν στην επίτευξη μιας τέλειας ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα αισθανθεί την ανάγκη να επικοινωνήσει και να δικτυωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης. Θα δημιουργήσει καλές επαφές στην εργασία που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Τοξότης

Η Πανσέληνος της Φράουλας έχει να κάνει με τα χρήματα για αυτό το περιπετειώδες ζώδιο της φωτιάς και οι Τοξότες θα πάρουν σοβαρά τον έλεγχο των οικονομικών τους, επενδύοντας και αποταμιεύοντας.

Αιγόκερως

Δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος είναι στον Αιγόκερω, θα είναι πολύ ευεργετική για αυτά τα ζώδια. Θα δημιουργήσουν μια νέα ταυτότητα κατά τη διάρκεια αυτής της μετασχηματιστικής περιόδου. Θα νιώσουν την αυτοπεποίθηση και το κίνητρο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αυτή την περίοδο θα εξασκηθούν με το μέσα τους και θα ασχοληθούν με την αυτοφροντίδα τους λύνοντας τις ανασφάλειες που τους βασανίζουν. Θα δώσουν προτεραιότητα στον εαυτό τους πάνω από οτιδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς θα κοινωνικοποιηθεί και θα κάνει νέους φίλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή την περίοδο τα ψάρια θα συναναστραφούν ευχάριστα και αβίαστα με κόσμο και θα αποκτήσουν σταθερές φιλίες ζωής που θα τους γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία.