Οι συναντήσεις του Φάνη Σπανού κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ

Κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής, της Ομογένειας, της Εκκλησίας και όχι μόνο.
Στην Washington D.C με την πρέσβη της Ελλάδας στις Η.Π.Α., κ. Κατερίνα Νασίκα, καθώς και στελέχη της πρεσβείας. Ακόμη, με τον συγγραφέα και εκδότη κ. Μιχάλη Ιγνατίου, τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικάνικου Ινστιτούτου κ. Nick Larigakis, τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου της Ουάσιγκτον κ. Ηλία Μπόρσα, καθώς και με δεκαμελή αντιπροσωπεία της Ομογένειας από φορείς, όπως η Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας, ο Τοπικός Σύλλογος Ρουμελιωτών και ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αμερικής «Βελούχι».


Με τον Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α. (Assistant Secretary of State) και τ. Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, κ. Geoffrey Pyatt.
Στο Βανκούβερ της πολιτείας Ουάσιγκτον με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμο, καθώς και με το ζεύγος των Ευβοέων ομογενών με σπουδαία φιλανθρωπική προσφορά, κ.κ. Ισίδωρο και Μαρία Γαρυφαλλάκη, με τους οποίους επισκέφτηκε το Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας της περιοχής.


“Με όλους τους εκλεκτούς συνομιλητές μιλήσαμε για τις ανάγκες, αλλά και τις ευκαιρίες της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπως και για τις δυνατότητες εμβάθυνσης των σχέσεων και συνεργασιών!”, δήλωσε ο Φάνης Σπανός.