Έφυγε ξαφνικά απο τη ζωή ο Γιώργος Σμπιράκης – Το συγκινητικό μήνυμα της Ζωής

Το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή, ο Χαλκιδέος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Σμπιράκης, στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο τον οικογενειακό του κύκλο, το απόγευμα δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά δεν του προκάλεσε ανησυχία αυτό.

Ωστόσο, όταν τον αναζήτησαν οι δικοί του άνθρωποι, τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του, στην περιοχή του Πάρκου του Λαού Χαλκίδας.

Ο Γιώργος είχε δουλέψει στην Αθήνα στο θέατρο δίπλα σε μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, ενώ στην Χαλκίδα είχε συνεργαστεί με ερασιτεχνικούς θεατρικούς συλλόγους, ανεβάζοντας εκπληκτικές παραστάσεις.

Συγκινητικό είναι το μήνυμα της Ζωής Λιβανίου για τον Γιώργο:

Γιώργο μου. Μόλις πριν δυο μέρες σου έστειλα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου, μόλις πριν λίγες μέρες περνούσες δίπλα μου με το ποδίλατο , πριν κάποιους μήνες μου είπες πως δεν μπορείς να φεύγεις για πολλές ώρες από το σπίτι γιατί έχεις τα ζώα σου, πριν λίγα χρόνια κάνεμε μαζί την προσπάθεια να ξανά δροστηριοποιήσουμε το ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ,το 2011 με την Σκηνοθεσία σου , και όχι μόνο, στο “Γαλάζιο Πουλί” πετάξαμε μαζί και μετά από ένα χρόνο εσύ , είσαι ο πρώτος σκηνοθέτης που που ανέβασε παράσταση στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος ‘Ιφιγένεια εν Αυλίδι’ με το ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Κάθε χρόνο από τότε ήσουν εκεί…. εμείς παιδιά ακόμη ξεκινήσαμε από το Ευβοικό Θέατρο με το έργο του Κώστα Μουρσελά ‘ Ω! Τι κόσμος μπαμπά’. Μετά εσύ στην Αθήνα στη σχολή και μετά φαντάρος. Μετά στο θέατρο στη οδό Πιπίνου κι εγώ για να σε δω ερχόμουν στην Αθήνα και κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι…. ‘εφτιαξες όλο σου το σπίτι από έπιπλα που μάζευες από το δρόμο!!έπιαναν τα χέρια σου! τα έκανες καινούργια… εκεί στο μικρό διαμέρισμα της 3ης Σμπτεβρίου….σε ευχαριστώ που με πήρες στην πρώτη πρόβα και με έβαλες έτσι στους δρόμους του θεάτρου.
Τούτη την πικρή ‘εκπληξη ‘ δεν την περίμενα από σένα…..