Ο ΠΑΟΚ στέλνει τον μικρό Γιαννάκη στις ΗΠΑ προκειμένου να ξαναπερπατήσει

Σε μια συγκινητική κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης, ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισαν να αναλάβουν όλα τα έξοδα θεραπείας του μικρού Γιάννη Παπαστεφανάκη, στέλνοντάς τον στην Αμερική για να έχει την ευκαιρία να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο μικρός Γιαννάκης που συγκλόνισε με το μεγαλείο ψυχής όλες τις ομάδες της super league και ένωσε όλους τους οπαδούς, μεγαλώνει στην Άμφισσα της Φωκίδας και έχει καταγωγή από την Κρήτη, δεν έλειψε ποτέ από κανένα παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας, παρά το γεγονός ότι αναγκάζεται να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Από την πρώτη στιγμή, οι φίλοι του ΠΑΟΚ τον αγκάλιασαν και τώρα η ομάδα αποφάσισε να τον στηρίξει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος κάλεσαν την οικογένεια του Γιάννη στη Θεσσαλονίκη για να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού στην Αμερική, αναλαμβάνοντας πλήρως τα έξοδα της θεραπείας του.

Αυτή η σπουδαία ενέργεια δείχνει την δύναμη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης στον κόσμο του αθλητισμού. Ο μικρός Γιάννης, με το ακατάβλητο πνεύμα και το φωτεινό του χαμόγελο, έδωσε μαθήματα αγνής οπαδικής συμπεριφοράς και ενέπνευσε όλους με την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Τώρα, με την βοήθεια της ομάδας του, ελπίζει να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την ανεξαρτησία και την αυτονομία και να εκπληρώσει την ευχή του. Να μπει στην Τούμπα όρθιος!