Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ΕΣΠΑ, για την ένταξη σε Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους γονείς ότι, ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ, με πλήρη και ελλιπή φάκελο, για το Πρόγραμμα της Δράσης: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2024–2025.
Οι γονείς που έχουν καταθέσει αίτηση στην ΕΕΤΑΑ, για την ένταξη των παιδιών τους σε Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου, καλούνται να ενημερωθούν, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ (https://www.eetaa.gr/) και να ελέγξουν, με τη χρήση των κωδικών taxisnet, αν ο φάκελός τους είναι πλήρης ή ελλιπής.
Για όσους επιθυμούν να καταθέσουν ενστάσεις και επιπλέον δικαιολογητικά επί των προσωρινών αποτελεσμάτων, μπορούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ και στην κατηγορία «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ», από σήμερα, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 έως και ώρα 23:59 την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024.
Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος, για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.
Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.
Η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων θα γίνει την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024.