Ο Σίμος Κεδίκογλου σε περιοδεία στην Κύμη και τις Κονίστρες

Ο Σίμος Κεδίκογλου, πραγματοποίησε περιοδεία στην Κύμη και τις Κονίστρες, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους αντιδημάρχους και να ενημερωθεί για τις ανάγκες της περιοχής. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν σημαντικά έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την ανάπτυξη της περιοχής.

Παράλληλα, ο κ. Κεδίκογλου ήρθε σε επαφή με πολλούς από τους συμπατριώτες του, αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Στο τέλος της περιοδείας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την θερμή υποδοχή και υποσχέθηκε να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, συμβάλλοντας ενεργά στην προώθηση λύσεων για τα προβλήματα της περιοχής.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες μου για την υποδοχή και τη συνεργασία. Θα συνεχίσουμε με αφοσίωση τις προσπάθειές μας για να φέρουμε θετικά αποτελέσματα για την Κύμη, τις Κονίστρες και ολόκληρη την Εύβοια», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.