Όλα είναι καλύτερα με φέτα». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η δημοσιογράφος των New York Times, Ali Slagle, που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής.
Μάλιστα, δίνει και μια συνταγή με φέτα, η οποία είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη.
Σε ένα τηγάνι βάζει ένα μεγάλο κομμάτι φέτας, από πάνω μέλι, καρύδια και θυμάρι. Στη συνέχεια σκεπάζει και ψήνει τη φέτα μέχρι να μαλακώσει λίγο. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια, λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.