Σε ΦΕΚ τα νέα μέτρα: Τι αλλάζει σε εστίαση και διασκέδαση -Τι ισχύει για Τσικνοπέμπτη

Εκδόθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με αυτή παραμένει η απαγόρευση των όρθιων πελατών σε εστίαση και Κέντρα διασκέδασης ενώ καταργείται ο περιοριστικός αριθμός των (6) ατόμων ανά τραπέζι που ίσχυε μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα.Σε ότι αφορά την Τσικνοπέμπτη, τις καρναβαλικές εκδηλώσεις αλλά και την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με το ΦΕΚ δεν υπάρχει ακόμη εισήγηση για τις εκδηλώσεις ενόψει του Καρναβαλιού αλλά και την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων. Βέβαια ήδη αρκετοί δήμοι έχουν προχωρήσει σε ακυρώσεις και αναβολές ενώ ήδη είναι γνωστό πως η μεγάλη παρέλαση για το Καρναβάλι της Πάτρας δεν θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Εξάλλου η μόνη αλλαγή που αποτυπώνεται άλλωστε και στο ΦΕΚ είναι στον αριθμό των καθήμενων με κατάργηση των 6 ατόμων ανά τραπέζι στην εστίαση και στη διασκέδαση. Ωστόσο, παραμένουν σε ισχύ τα πρωτόκολλα σχετικά με τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων και τους κανόνες υγιεινής. Αντίθετα δεν υπάρχει ακόμη εισήγηση για τις εκδηλώσεις ενόψει του Καρναβαλιού αλλά και την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων.

Εκδόθηκε σε ΦΕΚ  η απόφαση για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με αυτή παραμένει η απαγόρευση των όρθιων πελατών σε εστίαση και Κέντρα διασκέδασης ενώ καταργείται ο περιοριστικός αριθμός των (6) ατόμων ανά τραπέζι που ίσχυε μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε ότι αφορά την Τσικνοπέμπτη, τις καρναβαλικές εκδηλώσεις αλλά και την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με το ΦΕΚ δεν υπάρχει ακόμη εισήγηση για τις εκδηλώσεις ενόψει του Καρναβαλιού αλλά και την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων.

Βέβαια ήδη αρκετοί δήμοι έχουν προχωρήσει σε ακυρώσεις και αναβολές ενώ ήδη είναι γνωστό πως η μεγάλη παρέλαση για το Καρναβάλι της Πάτρας δεν θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Εξάλλου η μόνη αλλαγή που αποτυπώνεται άλλωστε και στο ΦΕΚ είναι στον αριθμό των καθήμενων με κατάργηση των 6 ατόμων ανά τραπέζι στην εστίαση και στη διασκέδαση. Ωστόσο, παραμένουν σε ισχύ τα πρωτόκολλα σχετικά με τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων και τους κανόνες υγιεινής. Αντίθετα δεν υπάρχει ακόμη εισήγηση για τις εκδηλώσεις ενόψει του Καρναβαλιού αλλά και την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων.