Δράση καθαρισμού στις παραλίες Παπαθανασίου και Συκιές, την Κυριακή

Μια σύντομη βόλτα στις παραθαλάσσιες γειτονιές της πόλης είναι αρκετή για να μας κινητοποιήσει να πράξουμε το αυτονόητο, ώστε να μην επιτρέψουμε στην εικόνα αυτή να γίνει μια αποδεκτή και συνήθης κατάσταση.

Η Ομάδα “The Human Wave Project” πραγματοποιεί μια νέα δράση καθαρισμού, αυτή τη φορά στις παραλίες Παπαθανασίου και Συκιές στη Χαλκίδα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 10.15.


Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, η ομάδα μας ενώνει δυνάμεις και το κύμα των ενεργών πολιτών σκάει στην Παπαθανασίου και στις Συκιές, για να συγυρίσει όσα το παλιρροϊκό κύμα και η ανθρώπινη αδιαφορία ξέβρασε στις ακτές τους.
Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να συστρατευθούν μαζί μας και με όπλο την αγάπη μας για τη Χαλκίδα, να δώσουμε άλλη μια μάχη ενάντια στη θλίψη και την απογοήτευση, ώστε η ομορφιά του τόπου μας να λάμψει και πάλι όπως της αξίζει.
Σακούλες, τσιμπίδες συλλογής, τσουγκράνες αλλά και μεταδοτικά χαμόγελα, είναι εξασφαλισμένα.
Θα χρειαστείς γάντια εργασίας (υπάρχουν διαθέσιμα αλλά σε περιορισμένο αριθμό) για την ασφάλειά σου, αλλά και νερό για την ενυδάτωσή σου…αν είναι και σε παγουράκι, ακόμη καλύτερα.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Παραλία Παπαθανασίου.