Στο 2ο «THERMOPYLAE FORUM 2024», ο Φάνης Σπανός

Στο 2ο «THERMOPYLAE FORUM 2024» συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στο 2ο «THERMOPYLAE FORUM 2024», με εξαίρετους συνομιλητές, μοιραστήκαμε τη σκέψη ότι κάτι αλλάζει στη Στερεά Ελλάδα! Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον τόπο μας, γιατί σχεδιάζουμε και δουλεύουμε έργα στοχευμένα και απολύτως συνδεδεμένα με συγκεκριμένους αναπτυξιακούς στόχους. Ακολουθούμε το τρίπτυχο: «ιεράρχηση – συνεργασία – σκληρή δουλειά» και δεν κάνουμε …έργα για τα έργα!


Οδικά έργα, λιμενικές και άλλες υποδομές, υλοποιούνται. Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας ξεκινά, ομοίως το φράγμα του Δομοκού. Και παράλληλα προχωρά ο σχεδιασμός μας για την ανέγερση Διοικητηρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Για να αποκτήσει επιτέλους η Περιφέρειά μας το «σπίτι» της. Εδώ, στην έδρα της, την πόλη της Λαμίας!
Πολλά συγχαρητήρια στο Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ) και την ηλεκτρονική εφημερίδα «LamiaReport» για τη διοργάνωση του στρατηγικού συνεδρίου για δεύτερη χρονιά. Μας έδωσαν την ευκαιρία, να σταματήσουμε το χρόνο για λίγο, να βγούμε όλοι από την καθημερινότητα μας και να μιλήσουμε για το κοινό μας μέλλον και πώς αυτό θα έρθει μέσα από τα αναπτυξιακά έργα!