Στο 3ο Φόρουμ του ΣΠΑΥ, Περιφερειάρχης και Δήμαρχοι της Εύβοιας

Σε ένα διήμερο διαλόγου και προτάσεων, στις 11 και 12 Μαρτίου 2024, ο Υμηττός συγκεντρώνει το Πανελλαδικό ενδιαφέρον και αποτελεί αντικείμενο μελέτης, συζήτησης και πρότυπο για την Πολιτική Προστασία υπό το πρίσμα της Αυτοδιοίκησης.

8 Υπουργοί, 80 Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και συνολικά 120 καταξιωμένοι και διακεκριμένοι ομιλητές συμμετέχουν ενεργά στο κορυφαίο FORUM για το περιβάλλον – που έγινε θεσμός – από τον μεγαλύτερο περιβαλλοντικό σύνδεσμο της χώρας, το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού.

Εκεί βρέθηκαν τη Δευτέρα, την πρώτη ημέρα εργασιών, ο Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας και Δήμαρχοι της Εύβοιας.

Ο Φάνης Σπανός δήλωσε για τη συμμετοχή τους:

«Να νιώθουν ασφαλείς οι συμπολίτες μας!»
Αυτή είναι η βασική μας αποστολή και για να ανταποκριθούμε, μοιραστήκαμε τεχνογνωσία στο 3ο Φόρουμ του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη – Ανθεκτικές Πόλεις: Το μέλλον της Αυτοδιοίκησης».
Μιλήσαμε για το δίκτυο των εκατοντάδων μηχανημάτων που έχουμε εφοδιάσει με GPS, για το κινητό συντονιστικό μας κέντρο με λογισμικό που αναπτύξαμε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο μηχανισμό για την πρόληψη, αλλά και τον επιχειρησιακό συντονισμό κατά την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων και καταστροφών.
Παρόντες ήταν και εθελοντές από την Στερεά Ελλάδα και επαναβεβαιώσαμε τη βούλησή μας να στηρίξουμε τις εθελοντικές μας οργανώσεις, όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια μέσω του Leader και όχι μόνο!