Πάνος Νάτσης: Η τελευταία εκδρομή με την αγαπημένη του – Η πολυμελής οικογένεια, το πλούσιο βιογραφικό και το άδοξο φινάλε

Ένα νέο παιδί, ταλαντούχο, εργατικό και ονειροπόλο που όμως που δεν είχε την τύχη το μέρος του.

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η αναπάντεχη απώλεια του ηθοποιού Πάνου Νάτση μετά τη σύγκρουση της μηχανής του με φορτηγό.Ο ηθοποιός είχε εορτάσει τα γενέθλιά του στις 3 Ιανουαρίου μαζί με την αγαπημένη του σ’ ένα ολιγοήμερο ταξίδι σε ελληνικά μέρη. Ανέβηκε στα Μετέωρα, έκανε σκι, επισκέφθηκε το όμορφο Μέτσοβο και αιχμαλώτισε τις στιγμές αυτές σε μια σειρά φωτογραφιών.

«Χρόνια πολλά στο ωραιότερο πλάσμα του κόσμου! Σ’ αγαπώ ως το φεγγάρι» τού έγραψε η κοπέλα του εκείνο το πρωϊνό.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και ανταποδίδω, ας μην χάσουμε το χιούμορ κ την όρεξη για ζωή μέσα στις σκοτεινές αυτές μέρες» ήταν το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε εκείνος.

Ένα νέο παιδί γεμάτο όρεξη για ζωή που έκανε μικρά αλλά σταθερά βήματα εξέλιξης στον χώρο της ηθοποιίας.

Ένα νέο παιδί όμως που δεν είχε την τύχη το μέρος του.

Πριν το δυστύχημα

Ξημερώματα Σαββάτου, επιστρέφοντας με τη μηχανή του από το σπίτι της φίλης και συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, ο χρόνος πάγωσε για εκείνον σε έναν δρόμο του Κέντρου. Η σύγκρουσή του με ένα διερχόμενο φορτηγό ήταν σφοδρή. Το κράνος που φορούσε δεν ήταν αρκετό για να τον σώσει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα αφήσει την τελευταία του πνοή, βάζοντας έτσι τραγικό και πρόωρο φινάλε σε μια ζωή που δεν πρόλαβε να ζήσει.

Η καλύτερη φάση στα επαγγελματικά του

Το μοιραίο δυστύχημα ήρθε στην καλύτερη φάση της ζωής του. Στα επαγγελματικά του τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν καλύτερα καθώς είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την νέα τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Πιστεύοντας πολύ σε εκείνον και στο ταλέντο του ο δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης τού εμπιστεύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα, του κεντρικού ήρωα που επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για βρει τον εαυτό του και να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του. Η καλλιτεχνική σχέση ανάμεσά τους είχε δέσει για τα καλά πλέον μετά την παρθενική τους συνεργασία στην προηγούμενη τηλεοπτική δουλειά του Καπουτζίδη, την «Εθνική Ελλάδος» αλλά και το θεατρικό έργο «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» που παρουσιαζόταν τον φετινό χειμώνα για τρίτη συνεχή σεζόν, με μεγάλη επιτυχία.

Η πρεμιέρα της νέας σειράς, στην οποία παίζουν επίσης οι Γιώργος Γάλλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Λένα Δροσάκη κ.α., είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Ιανουαρίου, στην διαδικτυακή πλατφόρμα ANT1 Next. Μετά τον ξαφνικό χαμό του, αναβλήθηκε για αργότερα.

Είχε βρει τον έρωτα

Ο Πάνος Νάτσης όμως διένυε και μια πολύ όμορφη περίοδο και στην προσωπική του ζωή. Είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της γοητευτικής μελαχρινής σαξοφωνίστριας Διονυσία Γεωργιάδου και μαζί έκαναν όνειρα για ένα κοινό μέλλον. Όσοι τους ζούσαν από κοντά μιλούν για ένα πολύ όμορφο, ερωτευμένο ζευγάρι που απολάμβανε τις στιγμές που μοιραζόταν

Πολυμελής οικογένεια

Ο Πάνος ήταν το μοναδικό αγόρι ανάμεσα στα πέντε συνολικά παιδιά της οικογένειάς του και ο μικρότερος σε ηλικία. Μεγάλωσε στον Ωρωπό, χωρίς αδελφική συντροφιά ουσιαστικά αφού οι μεγαλύτερες αδελφές του, με τις οποίες τον χώριζαν αρκετά χρόνια, έφυγαν από το πατρικό σπίτι και ακολούθησαν το δρόμο τους. Μόνο με τη μία, τη μικρότερη, συμπορεύτηκε για ένα χρονικό διάστημα. Και ήταν χάρη σε εκείνη που πρωτογνώρισε τον μαγικό κόσμο του θεάτρου μέσα από τις σχολικές θεατρικές ομάδες στις οποίες συμμετείχε.

Πρώτα βήματα – θεατρική και τηλεοπτική πορεία

Η μαγεία της υποκριτικής τέχνης μαγνήτισε από τότε τον μικρό Πάνο ο οποίος ένιωσε ότι αυτό ήθελε να κάνει στη ζωή του. Δεν ήξερε όμως ποιος ήταν ο τρόπος για να το πετύχει.

Μετά το σχολείο ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική. Γράφτηκε σε μια σχολή μουσικής και τεχνολογίας αλλά σύντομα κατάλαβε πως όλο αυτό δεν τού ταίριαζε. Ακολουθώντας το ένστικτό του και με την παρότρυνση ενός φίλου του, εικαστικού καλλιτέχνη, θα γραφτεί σε ένα θεατρικό εργαστήρι και τον επόμενο χρόνο θα δώσει εξετάσεις στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Περνάει με την πρώτη στις εξετάσεις και κάπως έτσι ξεκινά για εκείνον ένα νέο, συναρπαστικό ταξίδι στο πλευρό σπουδαίων ηθοποιών μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Φέρτης. Οι εμπειρίες του από τα χρόνια της δραματικής σχολής είναι εξαιρετικά θετικές. Πλέον είναι σίγουρος πως θέλει και μπορεί να γίνει ηθοποιός.

To 2016 στην παράσταση «Ο ήχος του όπλου»

Το 2012 θα αποφοιτήσει από τη σχολή ενώ λίγους μήνες αργότερα θα κάνει το θεατρικό του ντεμπούτο συμμετέχοντας στην παράσταση «Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό», σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα, με πρωταγωνιστές την Εβελίνα Παπούλια και τον Σωκράτη Αλαφούζο. Οι πρώτες κριτικές που παίρνει είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές.

Ακολουθεί, την θεατρική περίοδο 2015 – 2016 η συμμετοχή του στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια», που ανεβαίνει με μια σύγχρονη, ανατρεπτική σκηνοθετική προσέγγιση του Δημήτρη Λάλου στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος, και την επόμενη

χρονιά «Ο ήχος του όπλου» της Λούλας Αναγνωστάκη, στο θέατρο Altera Pars.

To 2017 στην παράσταση «The Curing Room»

Ιδιαίτερη αίσθηση θα κάνει με την παρουσία του στο συγκλονιστικό έργο «The Curing Room» του Ντέιβιντ Ίαν Λι, που ανεβαίνει το 2017 στον πολυχώρο Vault, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, που διηγείται την αληθινή ιστορία επτά Ρώσων αξιωματικών που βρέθηκαν έγκλειστοι των Ναζί στην Πολωνία ενώ το 2018 παίζει στο θέατρο Λαμπέτη, στο «Έπος της Μαλάμως» που σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα με πρωταγωνιστή τον Θανάση Αλευρά και τον ίδιο να υποδύεται έναν Γερμανό βασανιστή, άνθρωπο του Χίτλερ.

Τελευταίος σταθμός

Τελευταίος σταθμός της θεατρικής του διαδρομής η κωμωδία «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Καπουτζίδη, που διανύει φέτος την τρίτη επιτυχημένη σεζόν της. Μια επιτυχία που σημαδεύτηκε ανεξίτηλα από την τραγική απώλειά του η οποία έχει συγκλονίσει όλους τους συντελεστές της με τις παραστάσεις να έχουν διακοπεί από το Σάββατο μέχρι νεωτέρας