“Μαζέψτε αμέσως τον Πολάκη» – Φιλοσυριζαϊκό site καλεί τον Τσίπρα να λάβει μέτρα! ο Μητσοτάκης θα τους πάρει και τα σώβρακα

Σφοδρή επίθεση από το site του Γιώργου Λακόπουλου. anoixtoparathyro.gr.

Σε ανυπόγραφο κείμενο που φέρει τον τίτλο «Σήμα Κινδύνου! Μαζέψτε αμέσως τον Πολάκη. Προβοκάτσια εν όψει…», συντάκτης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την στάση του αψύ Σφακιανού, με αφορμή και τα τελευταία του κατορθώματα κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή και το θερμό επεισόδιο που είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Δεν ξέρουμε αν κάποιος στην Κουμουνδούρου προβληματίσθηκε για ποιο λόγο μετά από μια επιτυχή πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, το πρώτο πράγμα που έκανε ο Πολάκης ήταν να πάει στο καφενείο της Βουλής και να πλακωθεί με τον Άδωνι. Χωρίς λόγο. Με πρωτοβουλία του και με φρασεολογία που δεν αρμόζει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ήταν βούτυρο στο ψωμί του Γεωργιάδη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα που κάνει λόγο για «τσίγκινη επιχειρηματολογία» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά την προαναγγελία του Πολάκη ότι στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης σκοπεύει να στήσει καυγά με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο συντάκτης του κειμένου επισημαίνει ότι αν ο Τσίπρας, η Γεροβασίλη και ο Θεοχαρόπουλος που έχουν την ευθύνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν τον αποσύρουν από τη συγκεκριμένη συζήτηση, ό,τι κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο τριήμερο της πρότασης δυσπιστίας θα εξανεμιστεί.

«Αν δεν καταλαβαίνουν ότι με τον Πολάκη και 3-4 ακόμη στο προσκήνιο ο Μητσοτάκης θα τους πάρει και τα σώβρακα -που θα έλεγε και ο Πολάκης- δεν αντιλαμβάνονται και τι σημαίνει προβοκάτσια», καταλήγει το δημοσίευμα.