Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Ακη

Στη σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπάνου, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα, στη Θεσσαλονίκη, έφθασε η Ελληνική Αστυνομία.

Τη σύλληψη επιβεβαίωσε σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, που ενημέρωσε σχετικά και τον Πρωθυπουργό.

Η Ελληνική Αστυνομία έπραξε το καθήκον της και σε αυτή την περίπτωση, τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος. «Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αλβανό, γεννημένο στη Θεσσαλονίκη, με άδεια διαμονής στη χώρα. Τον έχει αναγνωρίσει φίλος του Άλκη. Τον εντόπισαν σε κάμερες μέσα στο αυτοκίνητο. Παράτησαν το αυτοκίνητο τρομαγμένοι, ακανόνιστα χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 23χρονος είχε προσαχθεί από χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι ο φερόμενος δράστης, είναι σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές το 2019 για οπαδική βία, όταν είχε τραυματίσει άτομο. Σε βάρος του εκκρεμούσε δίκη