Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Ακαδημία γονέων 5η συνάντηση

Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο, καλεί τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προαγωγής υγείας:

«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» Ο Δήμος μας για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει στο ανωτέρω πρόγραμμα όπου τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από Οκτώβριο έως Μάιο.

5η Συνάντηση Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Εισηγήσεις: Κλιματική αλλαγή – νέα δεδομένα

Κίμων Χατζημπίρος Ομ. Καθηγητής Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.)

Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Αντώνης Αυγερινός PhD, Φαρμακοποιός, Υπ/γος ε.α. Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ)

Συντονισμός :

Εμμανουήλ Πικουλής, Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Κοσμήτορας Επιστημών Υγείας Διευθυντής του ΠΜΣ «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών»

Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Για να παρακολουθήσετε την Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας https://youtu.be/5HPnt1Nz00s Διαφορετικά πληκτρολογήστε στο YouTube τον τίτλο Ακαδημία για Γονείς για την είσοδό σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 2228350204, 2228071563.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΘΑΣ