Είχε καταφέρει να βγει από τη ΜΕΘ, κατέληξε όμως από ανακοπή στην Κλινική όπου νοσηλευόταν εωσότου να αρνητικοποιηθεί…

Δεν τα κατάφερε τελικά ο γνωστός δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας με κορωνοϊό, σύμφωνα με το lamiareport.

Ο άτυχος άνδρας είχε καταφέρει να κερδίσει τον πιο δύσκολο γύρο στη μάχη με τον ιό, όταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ξεπέρασε τις επιπλοκές στο αναπνευστικό που του είχε δημιουργήσει η covid-19.

Ο 64χρονος είχε διασωληνωθεί στις 14 Ιανουαρίου και στις 30 του ίδιου μήνα μεταφερόταν στην Κλινική, όντας πολύ καλά αναπνευστικά. Και ενώ μετρούσε αντίστροφα για να αναλάβει δυνάμεις και να αρνητικοποιηθεί ώστε να πάρει εξιτήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης (9/2) κατέληξε πιθανότατα από ανακοπή.

Η είδησή του θανάτου του προκάλεσε τη θλίψη όχι μόνο στην Εύβοια, αλλά και στη Φθιώτιδα, έχοντας συνεργαστεί για πολλά χρόνια με διάφορα μέσα ενημέρωσης, δίνοντας το ρεπορτάζ της περιοχής του.

Δυστυχώς η απώλεια του 64χρονου δεν ήταν η μοναδική αυτό το 24ωρο, καθώς δύο ακόμη γυναίκες από τη Λαμία έχασαν τη μάχη με τον ιό σε ΜΕΘ και Κλινική Covid, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στην μακάβρια λίστα.