NOS Insurance. Η νέα εταιρεία της ασφάλισης των αδελφών Λιάγκα που αλλάζει τα δεδομένα!

Η NOS Insurance Services είναι η εταιρεία, που το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειρίας των Ιδιοκτητών σε συνδυασμό με την ικανότητα των στελεχών, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες παλαιών και νέων πελατών.

Με αφορμή την εκδήλωση που έγινε χθες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Atheneum grand hotel,για τα νέα προ’ι’όντα και τις δραστηριότητες της νέας εταιρίας.

Η NOS(Λατινικά σημαίνει μαζί) είναι η νέα εταιρία των αδερφών Λιάγκα που δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλειών στην χώρα μας. Η εταιρία είναι εξέλιξη της εταιρίας support και συνεχίζει να έχει στις τάξεις της την εταιρία WAKAM αλλά και την QATAR INSURANCE έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως αλλά και τις υπόλοιπες εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται ο όμιλος.

Επίσης η εταιρία κάνει την είσοδό της και σε νέους τομείς όπως αυτός της πρωτοβάθμιας περίθαλψης ,προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στα ”πακέτα” ασφάλισης αυτοκινήτου, κάτι όμως που θα επεκταθεί και ως αυτόνομη κάλυψη για τους πελάτες της. Στην συνάντηση όμως που είχαμε με τον κ.Αλέξη Λιάγκα Πρόεδρο της εταιρίας μας αποκάλυψε και τους άλλους τομείς που η εταιρία σύντομα ,και εντός του μηνός θα δραστηριοποιηθεί.

Ο τομέας των δανείων με στόχο τα στεγαστικά δάνεια καθώς μετά την εξυγίανση που έγινε στο τραπεζικό σύστημα της χώρας ,οι τράπεζες επιστρέφουν στην παροχή αυτή προς τους πελάτες τους. Η εταιρία θα μπει στον χώρο σε συνεργασία με τον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας ,N.B.G, μια υπηρεσία που η εταιρία θα προσφέρει μέσου του δικτύου συνεργατών της! Επίσης σημαντικό η ανανέωση των συμβάσεων με τους αντασφαλιστές της ,γεγονός που την καθιστά πλέον αξιόπιστη και ισχυρή στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η επί ακόμη μια τριετία ,ίσως και πενταετία, ανανέωση της σύμβαση της με την Γαλλική wakam της δίνει ακόμη ένα πολύ δυνατό πλεονέκτημα. Όπως τόνισε ο κ.Λιάγκας η εταιρία παραμένει στο δόγμα της πελατοκεντρική και εμμένει στις συνεργασίες με τους ανθρώπους στην αγορά των ασφαλίσεων. άλλωστε όπως τόνισε αυτός ήταν ένας από τους λόγους της δημιουργίας αυτού του σχήματος.

Η εταιρία όμως θα αρχίσει σύντομα να ανταμείβει και τους πελάτες της με μια σειρά δώρων και παροχών που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και θα γίνουν γνωστές μέσω του δικτύου της αλλά και με διαφημιστική καμπάνια ειδικά στα social media.Η νέα εταιρία NOS έχει αυτή την χρονική περίοδο σημαντικό μέρος της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς που ανέρχεται περίπου σε 50 εκατομμύρια ευρώ και ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών σε όλη την χώρα με τάσεις επέκτασης και το 2022.