Σ. Πνευματικός: παράδοση εξοπλισμού σε Σχολεία της Β. Ευβοίας. Φωτογραφικό Υλικό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η παράδοση εξοπλισμού και επίπλωσης σε σχολεία της Βόρειας Εύβοιας από την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., για χρήση των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε εξοπλισμός στο Δημοτικό Σχολείο Προκοπίου, στο Λύκειο Μαντουδίου, στο Δημοτικό Κηρίνθου, στο Δημοτικό Κεχριών, στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Λίμνης, στο Δημοτικό Ροβιών στο Δημοτικό Αγίας Άννας, στο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Αγίας Άννας, στο Δημοτικό Κερασιάς και στο Δημοτικό Πηλίου. Στην παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκε ο Διευθυντής του γραφείου μου, Νίκος Φατούσης.

Σε περιοδεία που είχα πραγματοποιήσει στην περιοχή τον περασμένο Σεπτέμβριο, επισκέφθηκα αρκετά δημόσια σχολεία, όπου διαπίστωσα και κατέγραψα τις βασικές ελλείψεις τους σε εξοπλισμό όπως θρανία, καθίσματα, βιβλιοθήκες κ.α..

Σε συντονισμό με τους διευθυντές των σχολείων, υποβλήθηκαν τα σχετικά αιτήματα στην πλατφόρμα της ΚΤΥΠ και, κατόπιν επαφών και συναντήσεων μου με τη Διοίκηση της εταιρείας για την επίσπευση των διαδικασιών, τα αιτήματα αυτά ικανοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την ενίσχυση των σχολικών μονάδων με εξοπλισμό.