Γιαννόπουλος για το έγκλημα στην Κυψέλη: Γιατί δεν σώθηκε το 7χρονο αγόρι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της εν ψυχρώ δολοφονίας του εφτάχρονου, από τον σύντροφο της μητέρας του. Το ζευγάρι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, έμεινε άστεγο με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί στο δρόμο με τη σορό του παιδιού.Όταν βρήκαν νέα κατοικία στην Κυψέλη κατασκεύασαν πάλι πρόχειρο μνήμα στο εσωτερικό του σπιτιού κι ακολούθως έκλεισαν τα απομεινάρια της σορού του σε εργαλειοθήκη.

Για την φρικτή δολοφονία του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη μίλησε στο Newsbomb.gr, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

«Το 2008 το Χαμόγελο του παιδιού έλαβε μια κλήση για μια 15χρονη, η οποία ήταν θύμα εκμετάλλευσης. Η τότε 15χρονη, είναι η 29χρονη μητέρα του 7χρονου αγοριού. Τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς που περνούσε αυτό το παιδί, το οποίο δεν πήρε ποτέ την αγάπη και τη ζεστασιά από το σπίτι του, καθώς κυκλοφορούσε στους δρόμους μόνο του.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνέχισε λέγοντας πως, «τον Μάιο του 2018, είχαμε νέα καταγγελία για ένα κορίτσι το οποίο το κακοποιούσαν ο πατριός και η μητέρα του. Η καταγγελία πήγε αμέσως στην Εισαγγελία, όπως παράλληλα δεχτήκαμε και την ενημέρωση από το σχολείο του παιδιού, ότι την επόμενη ημέρα πήγε στο σχολείο με φρικτή εμφάνιση κακοποίησης, έχοντας μώλωπες στο πρόσωπο και όλο το σώμα. Το παιδί μετά από παρέμβαση εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο»