Τα μετάλλια του «Διοικητή της Λεγεώνας της Τιμής» και «Serge Lazareff Prize – Legal Services» φέρει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κων. Φλώρος.

ο μετάλλιο του «Διοικητή της Λεγεώνας της Τιμής» απονεμήθηκε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο από τον αρχηγό ‘Αμυνα; της Γαλλίας, στρατηγό Thierry Burkhard, την 21η Οκτωβρίου 2021.

Επίσης το μετάλλιο «Serge Lazareff Prize – Legal Services» απονεμήθηκε στον κ. Φλώρο από τον διευθυντή Γραφείου Νομικών Υποθέσεων της Συμμαχικής Διοίκησης Επιχειρήσεων του SHAPE Andre B. Munoz Mosquera (Office of Legal Affairs, Allied Command Operations – OLA ACO), ως εκπρόσωπο του Ανώτατου Συμμαχικού Διοικητή Δυνάμεων στην Ευρώπη (Supreme Allied Commander Europe – SACEUR) πτέραρχου Tod D. Wolters, την 24η Noεμβρίου 2021,.

Σήμερα αναρτήθηκε στη Διαυγεια το -από 19 Ιανουαρίου 2022- προεδρικό διάταγμα με τίτλο «’Αδεια για να φέρονται μετάλλια ξένων κρατών από Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων», που δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθ. ΦΕΚ 220/08-02-22 (τεύχος Γ΄) με το οποίο επιτρέπεται στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να φέρει τα εν λόγω στρατιωτικά μετάλλια.