Οι μυστικές δημοσκοπήσεις της Κουμουνδούρου και το «σχέδιο επίθεσης» στη ΝΔ – Αγωνία για την άνοδο του ΚΙΝΑΛ

.Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑνα αμφισβητούν τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να δώσουν τα στοιχεία από τις δικές τους μετρήσεις.

Και αναφερόμαστε στις μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούν στην Κουμουνδούρου ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο λόγος που δεν το κάνουν είναι ότι δεν καταγράφονται αποκλίσεις στα αποτελέσματα που δίνουν και οι φανερές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και σε αυτές καταγράφεται μια ελεύθερη πτώση στα ποσοστά του Αλέξη Τσίπρα και μειώνεται σημαντικά η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, που έχει σταθεροποιηθεί περίπου στο 15%.

Δεν επηρέασε
Ακόμα και η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν άγγιξε τον κόσμο, αλλά δεν κρίθηκε από τους πολίτες ως αξιόλογο γεγονός για να επηρεάσει τις εκλογικές επιλογές του.

Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, δεν αποδυναμώνεται από την ακραία αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την αντίδραση του κόσμου για την ακρίβεια και τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων και του φυσικού αερίου.

Ποντάρουν στην ακρίβεια
Το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας είναι αυτό που προκαλεί ζημιά στη δημοσκοπική εικόνα της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που σκέφτονται στην Κουμουνδούρου να αξιοποιήσουν για τη στρατηγική τους.