Πάτρα: «Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την Ρούλα», λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού

Για τη σχέση του με το ζευγάρι από την Πάτρα που έχει θρηνήσει τον θάνατο τριών παιδιών μέσα σε 33 μήνες, μίλησε ο κουμπάρος τους, Πέτρος Σταμίρης.

Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ», δήλωσε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε πως βίωσε πολύ έντονα το πρόβλημα της υγείας της μικρής Τζωρτζίνας. «Ήμουν δίπλα στηνΤζωρτζίνα όσο ήταν εδώ στη Πάτρα, δεν είχα πάει στην Αθήνα. Περίπου ένα μήνα ήταν σε ΜΕΘ. Ήμουν συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της. Η μητέρα, ήταν όλη την ημέρα, το βράδυ πήγαινε στο σπίτι».Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον Μάνο και τη Ρούλα, ο Πέτρος Σταμίρης λέει ότι «εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου, ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι. Μέσω του Μάνου γνωρίστηκα με τη Ρούλα».Τα παιδιά της τα αγαπούσεΓια το πως ήταν με τις μικρές η Ρούλα, ο κουμπάρος του ζευγαριού λέει ότι: «τα παιδιά της τα αγαπούσε. Μια χαρά τα πρόσεχε και τα πήγαινε στο σχολείο και σε ΚΔΑΠ να ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες. Εγώ μέχρι και τώρα που διαβάζω διάφορα, δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή αν αποδειχθεί ότι έχει γίνει κάτι, θα πέσουμε από τα σύννεφα».Αν έχει γίνει το οτιδήποτε, ο Μάνος θα είναι αθώοςΣύμφωνα με τον ίδιο, ο Μάνος: «δεν θέλει να πιστέψει ότι η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Είναι αυτό που λένε όλοι ότι συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πιο πολύ σαν πόνο. Αυτό μου έκανε λίγο εντύπωση. Οτι έπρεπε να ήταν πιο πονεμένη.»Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε εκ νέου τη θέση του μεταξύ του ζευγαρίου δηλώνοντας ότι «Αν έχει γίνει το οτιδήποτε, ο Μάνος θα είναι αθώος, θρήνησε πολύ για τα παιδιά του. Η Ρούλα ήταν πιο ήρεμη». Τέλος, όπως αποκάλυψε, «ανά διαστήματα χωρίζανε. Τους λόγους δεν μου τους έχει πει, ούτε έχω ανακατευτεί. Χωρίζανε, τα ξαναβρίσκανε. Από τη Μαλένα και μετά χωρίζανε και τα ξαναβρίσκανε».Πάτρα: Γιατί οι γιατροί ήθελαν κάμερες στο δωμάτιο της ΤζωρτζίναςΤην ίδια ώρα νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έρχονται στο φως, την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, παιδίατροι στην Πάτρα επισημαίνουν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα.

Στο μικροσκόπιο όλες οι καταθέσειςΟι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν ήδη ανασύρει από τα αρχεία όλες τις καταθέσεις που είχαν δοθεί από το 2019. Όταν πέθανε η μικρή Μαλένα. Τότε που οι γονείς είχαν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, που τελικά αρχειοθετήθηκε την περασμένη Παρασκευή και ο παππούς των παιδιών κρατούσε αποστάσεις από τις αιχμές κατά των γιατρών.«Θεωρώ πως οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν και δεν έχουν ευθύνη γι’ αυτό που έγινε», δήλωσε ο παππούς των παιδιών.Σημαντική διαφορά είναι ότι η κατάθεση του παππού δόθηκε αμέσως μετά τον θάνατο της μικρής στην Αθήνα, ενώ οι γονείς κατέθεσαν τέσσερις μήνες μετά, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2019 στην Πάτρα.

in.gr