Σπανός: Θα γίνουν 3.000 δωρεάν συνδέσεις φυσικού αερίου στην Χαλκίδα

«Δίπλα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες ανάπτυξης δικτύου φυσικού αερίου μήκους 90 χλμ. με τα οποία θα πραγματοποιηθούν 3000 συνδέσεις στην πόλη της Χαλκίδας», όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.Ο Φάνης Σπανός μεταξύ άλλων τόνισε ότι:

«Αντίστοιχες εργασίες ξεκίνησαν στη Λαμία και ξεκινούν άμεσα στη Θήβα, τη Λιβαδειά, την Άμφισσα και το Καρπενήσι.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Με την έλευση του φυσικού αερίου στην Στερεά Ελλάδα ανακουφίζουμε τα νοικοκυριά μας από ενεργειακές δαπάνες, προστατεύουμε το περιβάλλον και καθιστούμε πιο ανταγωνιστικές τις επιχειρήσεις μας.

Θέσαμε αυτό το στόχο, από την πρώτη στιγμή της προηγούμενης θητείας μας, που με τον Κώστας Μπακογιάννης συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και τη ΔΕΔΑ και χρηματοδοτήσαμε με 21,2 εκατομμύρια ευρώ ένα έργο 47,35 εκατομμυρίων ευρώ, από το ΕΣΠΑ της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου.

Σημαντική επισήμανση! Οι συνδέσεις είναι δωρεάν! Οπότε, αιτηθείτε και εξασφαλίστε γρήγορα τη σύνδεση, για να γίνουν όλα μαζί τα σκαψίματα και να αποφύγουμε τα πολλά μερεμέτια στους δρόμους».