Δίπλα στους πολίτες της Εύβοιας η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

Η βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη δεν σταματά να έρχεται σε επαφή με τους πολίτες του νομού, να ενημερώνεται και να συζητά μαζί τους.

Στα πλαίσια των επισκέψεων της στους Δήμους της Εύβοιας επισκέφτηκε τα Ψαχνά, όπου και συναντήθηκε με δημότες, άκουσε τα προβλήματα του τόπου και αντάλλαξε ευχές ενόψει Πάσχα.

Στα Ψαχνά την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημ.Το Διρφύων Μεσσαπίων κ.Μιχάλης Καλαβρής, ενώ στην παρέα τους παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, κ. Αντώνης Σπυρόπουλος, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ψαχνών, κ. Νίκος Δήμου, ο πρόεδρος του ΣΔΔΕ Ψαχνών και πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, κ.Σπύρος Ραπτάκης, όπως και ο γιατρός και πρώην αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ.Βασίλης Ηλιάδης.

Στο πλευρό της η κ.Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη είχε την κ.Τσώκου και τον κ.Βασίλη Καθαροσπόρη, ανθρώπους με εμπειρία, που την συνόδευσαν στην περιοδεία της και την στηρίζουν στα βουλευτικά της βήματα.

Η βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει για προβλήματα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, τα οποία ομολογουμένως είναι ουκ ολίγα και η κ. Καραμπατσώλη έδωσε ραντεβού μαζί τους, να τα πουν μετά το Πάσχα διεξοδικά, με σκοπό την προσπάθεια της, να συμβάλει στην επίλυση όσων περισσότερων είναι δυνατόν.

Αν και νέα στα βουλευτικά έδρανα, η κ.Καραμπατσώλη έχει ήδη αποδείξει πως έχει την δυναμική για να διεκδικήσει λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν πολίτες του νομού μας και αυτό της το αναγνωρίζουν ήδη, όσοι την γνωρίζουν.

Η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη αποδεικνύει πως ήρθε για να μείνει στα πράγματα της Εύβοιας.