Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Φωτεινής Σαμαρείτιδος στην Χαλκίδα


Παρέστη η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Σακελλαράκη και οι πιστοί της ενορίας που τίμησαν την εορτή με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων.Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου εσπέρας τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός επι τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στο φερώνυμο παρεκλήσι της Αγίας Φωτεινής της ενορίας ιερού ναού Αγίου Ιωάννου Παλαιού Κοιμητηρίου Χαλκίδος.

Στον πανηγυρικό εσπερινό προεξήχε ο Πανοσ Αρχιμ Τιμόθεος Μπαϊμπάκης Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο καθώς επίσης συμμετείχαν ο Πανοσ Αρχιμ Νικόλαος Πριμηκύριος οι εφημέριοι του ιερού ναού Αγίου Ιωάννου Πανοσ Αρχιμ Χερουβείμ Μεστούσης ο Οικονόμος Αναστάσιος Χρήστου και ο Διακόνος Ευγένιος Τσάλλας.

Παρέστη η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Σακελλαράκη και οι πιστοί της ενορίας που τίμησαν την εορτή με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων.

Επίσης το αναλόγιο διηκόνησε ο Πρωτοψάλτης του ιερού ναού Αγίου Ιωάννου κ. Ιωάννης Κουρούπης με την συμμετοχή και άλλων ιεροψαλτών.