ÁéóèçôÝò åßíáé ïé áõîÞóåéò óôéò ôéìÝò ôçò âåíæßíçò ëüãù ôçò áíáðñïóáñìïãÞò ôïõ Åéäéêïý Öüñïõ ÊáôáíÜëùóçò, ÐÝìðôç 11 Öåâñïõáñßïõ 2010. Ìå ôï íïìïó÷Ýäéï ðïõ êáôáôÝèçêå ðñï÷èåò, ï Åéäéêüò Öüñïò ÊáôáíÜëùóçò óôç âåíæßíç áõîÜíåôáé êáôÜ 29,3%. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ

Γεωργιάδης: Μπαίνει πλαφόν σε καύσιμα και σε όποιο προϊόν επηρεάζεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Ελλάδα έπραξε καλώς που έστειλε στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία. «Θα έχει τεράστιο όφελος από την δημιουργία ενός κοινού ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού», είπε.

Την επιβολή πλαφόν κέρδους στα καύσιμα και σε όποιο προϊόν κρίνεται κρίσιμο και σχετίζεται ή επηρεάζεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία όπως τα σιτηρά θα ανακοινώσει άμεσα η Κυβέρνηση, δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας εχθές στο blue Sky.

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης (1/3), στον τηλεοπτικό σταθμό του Blue Sky ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι η σχετική διάταξη-τροπολογία είναι έτοιμη και θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.Ο ο Υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι η Ελλάδα έπραξε καλώς που έστειλε στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία. «Θα έχει τεράστιο όφελος από την δημιουργία ενός κοινού ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού», είπεΗ Ελλάδα πρόσθεσε είναι με αυτόν που δέχτηκε την επίθεση και βρίσκεται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας

Αναφερόμενος στις συνέπειες του πολέμου στην Ελλάδα ανέφερε ότι κάποια οικονομική ζημιά θα υπάρξει αλλά δεν θα είναι τεράστια ούτε έχουμε πια πολλούς Ρώσους τουρίστες στη χώρα μας.