Γεωργιάδης σε Βαξεβάνη: Εμένα με έψαξαν 4 χρόνια και δεν βρήκαν ούτε καν ενδείξεις. Εσύ είσαι ήδη κατηγορούμενος, με κακουργήματα

Ανταλλαγή μηνυμάτων στα social media εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.Αφορμή της στιχομυθίας αποτέλεσε η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη, στην οποία ανέφερε ότι «η Ε.Ε είναι διστακτική σε ένα εμπάργκο ενάντια στη Ρωσία για λόγους συμφέροντος. Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται με τον “κακό” Μαδούρο την αγορά πετρελαίου. Αθώοι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν. Ποτέ ο πόλεμος δεν είναι το ηθικό ξεκαθάρισμα που εμφανίζεται, μεταξύ καλών και κακών».Εν συνεχεία, ο δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ανάρτηση, σημειώνοντας:«Κάποιος να πει στον Πιπίνη, να πει στον Μητσοτάκη, να πει στον Γκουαϊδό, πως ο Μαδούρο πουλάει πλέον πετρέλαιο στους Αμερικανούς και είναι καλός σύμμαχος».Με ειρωνικό ύφος, ο Κώστας Βαξεβάνης

συνέχισε, με μία ακόμη διαδικτυακή τοποθέτηση, στην οποία ανέφερε ότι «αν ενδιαφέρεται ο Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης, μπορώ να τους δώσω το τηλέφωνο του Μαδούρο».

Κατόπιν της συγκεκριμένης ανάρτησης, ο υπουργός Ανάπτυξης παίρνει σκυτάλη σημειώνοντας:

«Μην μου πεις ότι θα σκάσει ιστορία με ΜΜΕ που πήραν λεφτά από Βενεζουέλα και έβαλαν εσένα διευθυντή αλλά εσύ δεν είχες καταλάβει τίποτε όπως με τους Άραβες και τους Ρώσους διότι θα τρελαθώ Κώστα».

Ο δημοσιογράφος, σε αυτό το σημείο, απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη: «αδιευκρίνιστα πάντως σε λογαριασμούς δεν έχω. Είναι όλα διευκρινισμένα πλήρως», με τον υπουργό Ανάπτυξης να επισημαίνει:

«Κώστα μου άκου πως έχουν τα πράγματα εμένα με έψαξε 4 χρόνια η κα Τουλουπάκη και ένα ο κ. Μπερτάκης και δεν βρήκαν ούτε καν ενδείξεις για να μου ασκήσουν δίωξη. Εσύ είσαι ήδη κατηγορούμενος με κακουργήματα. Όποτε άσε τις ειρωνίες δεν σε παίρνουν».