ΥφΑΑΤ Σίμος Κεδίκογλου: «Οι Έλληνες πρέπει να θυμόμαστε πόσα μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι και πόσο μπορούμε να κινδυνεύσουμε διχασμένοι»

Με την πρέπουσα λαμπρότητα αλλά και σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας, εορτάστηκε φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην πόλη της Χαλκίδας στην Π.Ε. Εύβοιας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτής Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος στο μήνυμά του αναφέρθηκε στη διαχρονικά επίκαιρη παρακαταθήκη των προγόνων μας: «Τιμούμε τους προγόνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας», είπε στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα ισχυρό μήνυμα στον ελληνικό λαό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Διπλή η γιορτή σήμερα. Ημέρα της πίστης μας και της πατρίδας. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τιμούμε τους προγόνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας. Οι Έλληνες πρέπει να θυμόμαστε πάντα πόσα μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι και πόσο μπορούμε να κινδυνεύσουμε διχασμένοι».

Ο κ.Κεδίκογλου συμμετείχε το πρωί της Εθνικής Επετείου στην δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. Χρυσοστόμου και στη συνέχεια ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των πεσόντων της πλατείας Αγίου Νικολάου.

Τέλος, ο ΥφΑΑΤ παρακολούθησε τη παρέλαση αντιπροσωπευτικών τμημάτων μαθητών, καθώς και αναπήρων πολέμου, προσκόπων και οδηγών.