Υποστήριξη Ανθρ. Δικαιωμάτων της Χρυσής Ηλικίας

Αγαπητοί φίλες και φίλοι του έργου

Καλημέρα σας!

Ένα χρόνο μετά από την έναρξη του έργου στη Στερεά Ελλάδα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τα αποτελέσματά του, ώστε, όλοι μαζί, να πολλαπλασιάσουμε τα οφέλη του για τα άτομα που διανύουν τη “χρυσή ηλικία” τους και τα άτομα που, ως μέλη οικογενειών και επαγγελματίες, υποστηρίζουμε την αυτονομία, την αξιοπρέπεια και την ποιότητα ζωής τους!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων και διαδικτυακά, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, ώρα 17.30-20.00.

Η πρόσκληση απευθύνεται στους ωφελούμενους του έργου, άτομα 65+, οικογενειακούς φροντιστές, δημόσιους λειτουργούς, επαγγελματίες, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και εκπροσώπους φορέων της κοινωνίας πολιτών!

Κρατήστε την ημερομηνία ώστε να συμμετέχετε με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά! Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης! Θα χρειαστεί να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη φόρμα: https://forms.gle/WPqakks9ZmhKR5rG8 Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς! —

Με εκτίμηση, Ευαγγελία Αγγελίδου Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας/Ψυχοθεραπεύτρια PCA MSc University of Strathclyde, Glasgow UK Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων PET Πρόεδρος REMIND-Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδος Τηλ.επικοινωνίας 6937244646 https://www.alzheimer-chalkida.org/