Σοφία Χονδρογιάννη: Ανεξαρτητοποιήθηκε μετά την καθαίρεσή της από τη δήμαρχο Χαλκίδας

Την ανεξαρτητοποίησή της ανακοίνωσε η Σοφία Χονδρογιάννη, την οποία έπαυσε από τα καθήκοντά της η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Σοφία Χονδρογιάννη: Ανεξαρτητοποιήθηκε μετά την καθαίρεσή της από τη δήμαρχο Χαλκίδας

Την ανεξαρτητοποίησή της ανακοίνωσε με ανάρτηση της στο facebook, η Σοφία Χονδρογιάννη, την οποία έπαυσε από τα καθήκοντά της η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

« …Γρήγορες οι εξελίξεις για όσους λένε αλήθειες: σήμερα λοιπόν (με αφορμή την χθεσινή μου ανάρτηση για αιτήματα μου, που αγνοούνται συστηματικά τρία χρόνια, η κυρία Δήμαρχος με έπαψε από τα καθήκοντά μου ως Αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας κι Εθελοντισμού & επιπλέον από το συνδυασμό “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ “. Άραγε άλλαξε τίποτα στα τρία χρόνια που πέρασαν;

Με την παρούσα ανάρτηση, μετά από την σταθερή, επιτηδευμένη έλλειψη επικοινωνίας που η ίδια καλλιεργούσε & την υποτίμηση του έργου μου, δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου. Υπενθυμίζω ότι είμαι αιρετή, σε άριστη σειρά.

Παραμένω στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης & θα υπηρετήσω τα συμφέροντα των πολιτών, όπως πάντοτε έκανα στη ζωή μου, με δυνατή φωνή & ανιδιοτέλεια. Καλημέρα Χαλκίδα!»