Θανατηφόρο τροχαίο στο Ωρωπό: Ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού για τον θάνατο του 17χρονου διανομέα

Ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε το θάνατο και εγκατάλειψη, άσκησε την Δευτέρα ο εισαγγελέας σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στον Ωρωπό με αποτέλεσμα το θάνατο του 17χρονου διανομέα.

Αρχικά, μετά το τροχαίο δυστύχημα, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον 17χρονο και εξαφανίστηκε. Λίγο αργότερα, αντ΄αυτού εμφανίστηκε στην αστυνομία ο αδελφός του, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ισχυριζόμενος πως αυτός οδηγούσε. Σε βάρος του μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή κατάθεση.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σημειώνεται, ότι με εισαγγελική εντολή, διενεργείται προκαταρκτική έρευνα για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου: «Μου πήρε το παιδί»
Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του 17χρονου ο οποίος μόλις έφτιαξε εκκλησάκι στο σημείο κοντά στις παλιές φυλακές Ωρωπού όπου το βράδυ της Κυριακής κατέληξε ο γιος του μετά το τροχαίο.

«Ό,τι και να λέω, ό,τι και να κάνω, η Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι να μένουν έξω», λέει ο πατέρας του 17χρονου.

«Βγήκε ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα και το παρέσυρε. Και ο οδηγός του ΙΧ ήταν πιωμένος», προσθέτει μιλώντας στο Mega.