Φρικιαστικό βίντεο από τη Ρωσία: Έφεδρος δέχεται χτύπημα με βαριοπούλα για να αποφύγει την επιστράτευση (Σκληρές εικόνες)

Την επιστράτευση που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προσπαθούν να αποφύγουν χιλιάδες έφεδροι ρώσοι, οι οποίοι δε θέλουν να πολεμήσουν στο μέτωπο στην Ουκρανία. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις δεν διστάζουν ακόμα και να τραυματίσουν τον εαυτό τους.

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν προβλέπει: Είμαστε στα πρόθυρα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αυξάνεται η πιθανότητα πυρηνικού Αρμαγεδδώνα

Σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στην DailyMail καταγράφηκε η φρικιαστική στιγμή που ρώσος έφεδρος ζητά από φίλο του να τού σπάσει το χέρι με βαριοπούλα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο βίντεο ο νεαρός φέρεται να σπάει το χέρι του φίλου του προκειμένου ο τελευταίος να μην σταλεί στην πρώτη γραμμή του πολέμου στην Ουκρανία.

Από την πλευρά του το Κρεμλίνο έχει προειδοποιήσει τους στρατεύσιμους άντρες της χώρας, να μην ακρωτηριαστούν ή ζητήσουν από άλλους να τους τραυματίσουν. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που πρόλαβαν και έφυγαν από τη χώρα μόλις ο ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε την επιστράτευση, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που προσφεύγουν στην ακραία λύση του εκούσιου τραυματισμού τους.