Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον ανακριτή για τις υποθέσεις revenge ροrn

Ο πρώην παρουσιαστής έμεινε μόλις λίγα λεπτά στο γραφείο του ανακριτή, καθώς παρέδωσε υπόμνημα και αποχώρησε μόνος του από τα δικαστήρια βγαίνοντας από την έξοδο των δικηγόρων, από την πίσω μεριά, θέλοντας πιθανότατα να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Από εκεί περπάτησε γρήγορα μέχρι να φτάσει στη μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού που οδηγεί και στη συνέχεια να αποχωρήσει.

panagiotopoylos__9_
panagiotopoylos__6_
panagiotopoylos__5_Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση, υπόθεση που οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της πρώην συντρόφου του. Το δικαστήριο ανέστειλε την ποινή, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του και της παρακολούθησής του από κοινωνικό λειτουργό.

panagiotopoylos__3_Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.