Μύκονος: Επιχειρηματίας πήγε διακοπές και… έπεσε σε πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων – Εικόνες από το φρικτό ατύχημα

Ζητά αποζημίωση μαμούθ

Ένας αμερικανός επιχειρηματίας, με τη σύντροφο και την παρέα του, βρέθηκε στη Μύκονο για καλοκαιρινές διακοπές. Μέχρι εκεί όλα καλά. Η συνέχεια όμως, ήταν δραματική για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, πάρκαρε το αυτοκίνητό του εκεί που του υπέδειξαν οι υπάλληλοι γνωστού καταστήματος διασκέδασης και όταν επέστρεψε για να αναχωρήσει βρέθηκε… σε πηγάδι βάθους οχτώ μέτρων!

Όπως ισχυρίζεται στην καταγγελία του, τραυματίστηκε βαριά και έμεινε για ώρα εγκλωβισμένος μέχρι να σπεύσει το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσουν και να του δώσουν πρώτες βοήθειες τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, έμεινε όλη τη νύχτα στο πηγάδι και όταν απεγκλωβίστηκε, έγινε αεροδιακομιδή για να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.

Τώρα, υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε πολύμηνη 24ωρη περίθαλψη και ζητά από την επιχείρηση με αγωγή, αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Μάλιστα, η εκπομπή «Tlive» εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το ατύχημα του Αμερικανού εκατομμυριούχου στη Μύκονο.

Δείτε τις…

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a013k56vb2yd&playlistId=v-cocw9rqhswex

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, η αγωγή έχει γίνει σε βάρος της εταιρείας που διαχειρίζεται το οικόπεδο ως πάρκινγκ.

Στην απόδειξη που έχει λάβει ο επιχειρηματίας δεν αναγράφεται το όνομα του μπαρ, το οποίο υποστηρίζει -μέσω της νομικής συμβούλου του- ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το πάρκινγκ και δεν υποχρεώνει τους πελάτες του να αφήνουν εκεί τα αυτοκίνητα τους.