ΣΟΚ! Αυτό είναι το πρόσωπο «κλειδί» που άδειασε τραπεζική θυρίδα της «Κιβωτού του Κόσμου»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» με πρωταγωνιστές τον πάτερ Αντώνιο και τη σύζυγό του και πρεσβυτέρα της δομής.

Μάλιστα, τα εκατομμύρια ευρώ που πέρασαν από τα χέρια των ανθρώπων της «Κιβωτού» και η χλιδάτη ζωή, με τα ακριβά αυτοκίνητα που φέρεται να έκανε ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο των ερευνών της οικονομικής αστυνομίας.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως πρώην κορυφαίο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου» άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», η πληροφορία έφτασε από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και από ελεγκτές της επιτροπής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ήδη ερευνούν την ΜΚΟ. Στην ίδια τράπεζα η «Κιβωτός του Κόσμου» φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα τελευταία 24ωρα υπήρξε προσπάθεια αλλοίωσης των ιχνών για τις συναλλαγές της ΜΚΟ που παρουσίαζε ετησίως κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και συνολικά πλεονάσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές. Η τραπεζική θυρίδα με το άγνωστο περιεχόμενο που αφαιρέθηκε άρον άρον προ 48 ωρών φέρεται ότι είχε ανοιχτεί στο όνομα της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η πρεσβυτέρα ήταν αυτή που άδειασε τραπεζική θυρίδα
Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή Live news το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα είναι η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή. Μάλιστα, αφού πήρε το περιεχόμενο το οποίο είναι άγνωστο, προγραμμάτισε ραντεβού με άλλη τράπεζα για να νοικιάσει νέα θυρίδα, πράγμα όμως που όπως φαίνεται δεν έχει ακόμη συμβεί.

Δικαιούχοι της θυρίδας είναι η ίδια και ο πατέρας Αντώνιος.