Νέο σοκ στο Ρέθυμνο: Δάσκαλος συνελήφθη για ασέλγεια σε 10χρονη μαθήτρια 

Νέο σοκ προκαλεί στην Κρήτη, η αποκάλυψη για την σύλληψη ενός δασκάλου, μετά τις καταγγελίες που υποβλήθηκαν σε βάρος του από την οικογένεια μιας 10χρονης μαθήτριας της Πέμπτης Δημοτικού σε σχολείο της ενδοχώρας του Ρεθύμνου, ότι έκανε ασελγείς χειρονομίες στο κοριτσάκι.

Η καταγγελία σε βάρος του 59χρονου εκπαιδευτικού υποβλήθηκε την Τρίτη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μετά το σχολείο η μικρούλα αποκάλυψε σε μία εξαδέλφη της ότι κατά την διάρκεια της ολοήμερης λειτουργίας, ο δάσκαλός της την είχε χαϊδέψει στα γεννητικά της όργανα.

Το μεγαλύτερο κορίτσι ανέφερε όσα της είπε στον πατέρα της που είναι θείος της 10χρονης και εκείνος ενημέρωσε αμέσως τους γονείς της, που υπέβαλαν αμέσως μήνυση σε βάρος του 59χρονου. 

Ο εκπαιδευτικός κρατείται στην Ασφάλεια, όπου σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου. 

Τέλος, για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.