Ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαπουρνιώτης αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο – Οι καταγγελίες πολιτών πληθαίνουν .

Σχεδόν καθημερινές είναι πλέον οι καταγγελίες πολιτών του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η δημοτική αρχή τις χρηματοδοτήσεις αλλά και της εκτέλεσης έργων.

Οι δημότες φαίνεται πως πλέον έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους, αφού όσο κι αν χτυπούν καμπανάκι στον Δήμαρχο, ο ίδιος αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήματα που του θέτουν σχετικά με τα έργα που εκτελούνται και τις χρηματοδοτήσεις που έχει λάβει ο πυρόπληκτος Δήμος. Τελευταία ανάρτηση η ακόλουθη, δημότη που επισημαίνει: «Τί βλέπει κανείς κάνοντας μια απλή περιήγηση στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.

Ενώ η καταστροφή του τόπου και των περιουσιακών μας στοιχείων είναι κυρίως ευθύνη της δημοτικής αρχής και της περιφέρειας, οι χρηματοδοτήσεις που στέλνει η πολιτεία για να εξιλεωθεί για τις δικές της, δυστυχώς αλλάζουν χέρια μέσω πανάκριβων έργων!!! Οι δημοτικές αρχές απλά κάνουν τους τροχονόμους!!!

Στον δικό μας δήμο σύμφωνα με την ανάγνωση θα πρέπει οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες να αναγορευθούν σε “δημοτικούς” κατασκευαστές!!! Πότε ως ξεχωριστές εταιρείες και πότε ως κοινοπραξία, είναι οι κύριοι και μοναδικοί!!! Γίνομαι πιο σαφής. Αντιπλημμυρικά έργα Ροβιων και Αγ. Άννας ύψους 14 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ μετά από “σκληρές” διαπραγματεύσεις ο καλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών, πέτυχε την καταπληκτική έκπτωση του 1%!!! Αποχέτευση Ροβιων 3,9 εκατομμυρίων ευρώ ομοίως, 1%!!! Μπετά έπνιξαν τις Ρεματιές αξίας εκατομμυρίων.

Είναι άραγε η ίδια εταιρεία κ. Δήμαρχε; Αλήθεια ο δήμος μας γιατί βρίσκεται συνεχώς στα δικαστήρια κ. Δήμαρχε; Οι ενάγοντες είναι εργαζόμενοι του δήμου; Τους προσλαμβάνετε παράνομα και τους πληρώνετε με δικαστικές αποφάσεις; Επειδή είστε συνέχεια στο fb θα περιμένουμε τις απαντήσεις σας».

Τα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση, είναι στο ίδιο ύφος, αφού οι πολίτες αισθάνονται πως ο Γ.Τσαπουρνιώτης τους αγνοεί επιδεικτικά. Καλά θα κάνει να αλλάξει τακτική, γιατί, ο τόπος ήδη πονάει από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες….