Σ.Χονδρογιάννη “Η αδιαφορία και ανυπαρξία δομών πρόνοιας στοίχισαν τη ζωή του Στέλιου”

Παραμονές Χριστουγέννων, η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί απο τον τραγικό θάνατο του 65χρονου Στέλιου, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι του, αβοήθητος και μόνος.

Πρόκειται για έναν άπορο συμπολίτη μας με κινητικά προβλήματα, που είχε βρει φροντίδα και συμπαράσταση στην ομάδα εθελοντών της Σοφίας Χονδρογιάννη.

Η πρώην Αντιδήμαρχος είχε επισημάνει ουκ ολίγες φορές την ανάγκη για δομές πρόνοιας στο Δήμο, αφού είναι πολλοί οι συμπολίτες μας που ζουν κάτω απ’ τα όρια της φτώχιας. Δυστυχώς δεν εισακούστηκε ποτέ απο τη Δημοτική Αρχή και τη Δήμαρχο Έλενα Βάκα, αντίθετα απομακρύνθηκε απο τη θέση ευθύνης.

Η κ.Χονδρογιάννη φανερά συγκλονισμένη απο τον τραγικό θάνατο του 65χρονου, έκανε μια σκληρή ανακοίνωση στα social media, μαχαιριά στην καρδιά.

“Η πλήρης αδιαφορία & ανυπαρξία Δομών Πρόνοιας, στοίχισε τη ζωή του Στέλιου: ΚΆΗΚΕ… Κατά τα άλλα, μετά από τριετή αγώνα μαζί με τη Δημοτική αρχή, κρίθηκα “αλαζονική & εγωίστρια” & έφυγα αηδιασμένη από τη “συμμορία”. Αυτός λοιπόν, ο Ένας που γεννιέται σε 4 μέρες, Εκείνος που ορίζει τη ζωή & το θάνατο, αποφάσισε να μην κάνει Χριστούγεννα μόνος του ξανά, ο Στέλιος “μας”…
Θρηνώ από χθες το βράδυ για τραγικά λάθη τρίτων “ανθρωποειδών”. Τι ψυχή θα παραδώσετε ρεεεεε???
Λαέ, ξύπνα! Σε κυβερνούν ανισόρροποι…
Ας έχουμε την ευχή του Στελλάρα, όσοι τον φροντίσαμε τα τελευταία χρόνια. Έφυγε εντελώς αβοήθητος…κάηκε δίπλα στο κρεβάτι του…Πήγαμε να του αλλάξουμε σεντόνια εχθές εν όψει των Χριστουγέννων & είδαμε τη φωτιά. Πήρε εισιτήριο “δια πυρός” για τον Παράδεισο.”