Φρικτός θάνατος για 53χρονο -Κατέβηκε να δει τη βλάβη στη νταλίκα και τόν παρέσυρε διερχόμενο φορτηγό

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 53χρονος οδηγός νταλίκας από τη Λάρισα, που βγήκε από το φορτηγό για να δει βλάβη και τόν παρέσυρε διερχόμενη νταλίκα.

Το τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική οδό, στο ύψος του κόμβου του Αερινού, στη Μαγνησία και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού νταλίκας.

Πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Ειδικότερα, όλα έγιναν όταν ο Λαρισαίος οδηγός υπέστη βλάβη στο φορτηγό του. Σταμάτησε να ελέγξει τι συμβαίνει.

Την ώρα που κατέβηκε από τη νταλίκα στο οδόστρωμα, προκειμένου να τοποθετήσει τον χαρακτηριστικό κώνο που ειδοποιεί τους οδηγούς να κόψουν ταχύτητα διότι κάτι έχει συμβεί, περνούσε το άλλο φορτηγό, το οποίο και έπεσε πάνω στο όχημα και στον 53χρονο!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο άτυχος αυτοκινητιστής από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης σφηνώθηκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού του να σφαδάζει.

Τα τραύματά του ήταν παρά πολύ σοβαρά, ενώ υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία.

Παρόλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες για να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο οδηγό, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Νοσοκομείο και ενώ στο Αχιλλοπούλειο ήταν σε αναμονή όλοι στην αίθουσα ανάνηψης, ο αυτοκινητιστής άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός της δεύτερης νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν σοκαρισμένος και έλεγε ότι δεν αντιλήφθηκε άνθρωπο στο οδόστρωμα.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Αυτοκινητοδρόμων.