Αναχρονιστικές αντιλήψεις στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στα Ψαχνά, τρομάζουν – Επικροτεί τη βία σε μια κοινωνία που βράζει!;

Όσο έντονη και βαθιά να είναι η διαφωνία με ένα πολιτικό πρόσωπο και τις απόψεις που εκφράζει, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να επικροτεί την χρήση βίας, για να εκφράσει την αγανάκτισή του.

Κι όμως υπάρχουν κομματικά στελέχη που επικροτούν τη βία και μάλιστα σήμερα, σε μία κοινωνία που βράζει και δεν θέλει πολύ για να ανάψει το φυτίλι.

Αφορμή ο ξυλοδαρμός του Γιάνη Βαρουφάκη, πριν λίγες ημέρες απο ομάδα κουκουλοφόρων στην Αθήνα. Ένα γεγονός που καταδίκασε ο πολιτικός κόσμος και κάθε νοήμων άνθρωπος.

Ωστόσο υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν αναχρονιστικές αντιλήψεις, οι οποίες τρομάζουν.

Είδαμε σε ανάρτηση τοπικού site για το θέμα της επίθεσης κατά του Γ.Βαρουφάκη, σχόλιο απο κάτω, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων, να υποστηρίζει πως υπάρχουν άλλοι που έπρεπε να έχουν “φάει” ξύλο πολύ πριν τον επικεφαλής του Μέρα 25.

Και αυτές τις απόψεις τις υποστη΄ριζουν άνθρωποι που θέλουν να δουν το κόμμα τους στην κυβέρνηση!

Ντράπηκε και η ντροπή.

Η Φωτεινή Πριόνα, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στα Ψαχνά, έκανε το ακόλουθο σχόλιο λοιπόν, απευθυνόμενη δημόσια στους πολίτες και λέγοντας προκλητικά πως προηγούνται άλλοι στη λίστα και με διαφορά του Βαρουφάκη για ξύλο! Καλώντας τους στη συνέχεια να δώσουν προσεκτικά τη ψήφο τους στις εκλογές, γιατί απο εκεί ξεκινά το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι πως όλοι πρέπει να κοιτάζονται στο καθρέπτη και οι αποδέκτες του μηνύματος και ο αποστολέας.