Τα πήραν στο κρανίο οι vegans με τη νέα διαφήμιση των Jumbo

Είμαστε σίγουροι ότι τη νέα διαφήμιση των Jumbo τη σκέφτηκαν γύρω στα 50 άτομα ταυτόχρονα, σαν το άγιο φως μπήκε η ιδέα από την γυάλινη οροφή και στο μίτινγκ που ακολούθησε ο ένας έδινε συγχαρητήρια στον άλλο λέγοντας πως κανείς και τίποτα, ούτε στην μητέρα Αμερική δεν έχει πιο ψαγμένες διαφημίσεις από τις δικές τους την περίοδο του Πάσχα. Και μπράβο τους, θέλει προσπάθεια για να εκνευρίσεις τόσο κόσμο μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα καθαρού χρόνου.

Το νέο σποτάκι των Jumbo, λοιπόν, είναι διαστημικό και έχει για πρωταγωνιστή του τον πλανητάρχη και θείο του Μηδενιστή Τάσο Μπουγά που όταν δεν τραγουδάει και εκνευρίζει τους vegan, εμφανίζεται σε βίντεο κλιπ της νεολαίας. Ο Tranos Τάσος Μπουγάς τραγουδάει μία διασκευή του “Φεγγάρι μου”, της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τους στίχους να είναι αυτό που λέτε και εσείς στα ανούσια group chats σας, ό,τι να’ναι.

Δικό σας:

“Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας».

Bλέπουμε επίσης τον Τάσο Μπουγά να κρατάει μία medium rare λαμπάδα και να ζητά από τους vegan να μείνουν μακριά και αγαπημένοι, ενώ την ίδια στιγμή βλέπουμε έναν νεανία να κρατά μια λαμπάδα-μαρούλι και να τρώει παράλληλα από αυτή. Α, ναι και ένα λαγουδάκι βγαλμένο από τα χρυσά χρόνια του Playboy που διαβάζατε αποκλειστικά για τα κείμενά του. Πολύ πρωτότυπο, συγχαρητήρια. Ε, δεν ήθελε και πολύ, άρχισαν τα γνωστά #cancel_Jumbo μετά από αυτή τη διαφήμιση.