Γιώργος Μαρίνος “Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής, αλλά στηρίζω τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη”

Ο εξαίρετος επιστήμονας, Γιώργος Μαρίνος αρνήθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού, να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές λόγω φόρτου εργασίας. Ωστόσο δηλώνει πως θα στηρίξει τη ΝΔ με όλες του τις δυνάμεις.

Δείτε ολόκληρη την δήλωσή του:

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στους επιτελείς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την τιμητική πρόσκληση που μου απεύθυναν να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Εύβοια στις προσεχείς εκλογές.


Οι αυξημένες όμως επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στα νοσοκομειακά και πανεπιστημιακά καθήκοντα, δεν μου αφήνουν τα χρονικά περιθώρια για να μπορέσω να ανταποκριθώ σε μια τέτοια πρόσκληση με πολλές ευθύνες και απαιτήσεις.
Ωστόσο, στη δύσκολη και κρίσιμη χρονική περίοδο που διανύουμε ως χώρα με πολλές προκλήσεις και ανοιχτά μέτωπα, θα συνεισφέρω όπως πάντα, με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξης, προκειμένου να κατακτηθεί μια σημαντική νίκη που θα την αναδείξει τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας, πέρα από τις μεταρρυθμίσεις σε πολλούς τομείς προς όφελος των πολιτών, χειρίστηκαν την τελευταία τετραετία με μεγάλη επιτυχία, τις πιο πρωτόγνωρες και συνεχόμενες κρίσεις που αντιμετώπισε τα τελευταία εκατό χρόνια ελληνική κυβέρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι παράταξη αυτή είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί την ομαλότητα, τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του ελληνικού λαού, κάνοντας έτσι επιτακτική την ανάγκη να συνεχίσει το έργο της και τη νέα τετραετία, έχοντας ως επικεφαλής τον άξιο, ικανό και πετυχημένο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!