Βάκα κάν’το όπως ο Σβαρτσενέγκερ! Ο Terminator αγανάκτησε με τις λακκούβες στους δρόμους του Λος Αντζελες! Άρχισε να τις κλείνει μόνος του

Απηυδισμένος με την ολιγωρία των δημοτικών Αρχών ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ βγήκε σε δρόμο της γειτονιάς του στο Λος Άντζελες για να κλείσει μια τεράστια λακκούβα στο οδόστρωμα – παγίδα για οχήματα και μοτοσικλέτες. Μήπως σας θυμίζει κάτι η κατάσταση με τις λακούβες; …Ε, το ίδιο και εμάς ακριβώς!

Φορώντας γυαλιά που παραπέμπουν στον “Terminator” ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια έπιασε ένα φτυάρι και με τη βοήθεια ενός άλλου ατόμου στρώθηκε στη δουλειά.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο  Twitter ο Σβαρτσενέγκερ διακρίνεται να χρησιμοποιεί τσιμέντο για την επισκευή της λακκούβας στην περιοχή Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες.

Σβαρτσενέγκερ: «Ας μην παραπονιόμαστε, ας κάνουμε κάτι εμείς γι’ αυτό»
«Σήμερα, αφού όλη η γειτονιά είχε εκνευριστεί με αυτή την τεράστια λακκούβα, που καταστρέφει εδώ και εβδομάδες αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, βγήκα με την ομάδα μου και την φτιάξαμε. Πάντα λέω, ας μην παραπονιόμαστε, ας κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Ιδού», έγραψε στη λεζάντα.


Την ώρα που ο 75χρονος Σβαρτσενέγκερ έκλεινε τη λακκούβα, πέρασε από το σημείο μια γειτόνισσα, που κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της και τον ευχαρίστησε, που ανέλαβε την πρωτοβουλία.

«Παρακαλώ», απάντησε εκείνος και συνέχισε: «Πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Είναι τρελό! Εδώ και τρεις εβδομάδας περιμένω να κλείσει αυτή η τρύπα!»

Σύμφωνα με αξιωματούχους ο δήμος του Λος Άντζελες έχει δεχθεί 19.692 αιτήσεις για επισκευές του οδοστρώματος σε διάφορα σημεία από τις 30 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 6 Απριλίου συνεργεία είχαν κλείσει τουλάχιστον 17.549 λακκούβες.